Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 320 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Erbsen-Risotto
50min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Mangoldrisotto
50min