Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 20 g Butter
- Salz nach Geschmack
- 80 g Ziegenkäse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1927 kJ / 461 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Steinpilzen
50min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Fenchel-Risotto
35min
Kürbisrisotto
55min
Grünkohl-Risotto
50min
Maronenrisotto
30min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min