Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 550 kJ / 131 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min