Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln, gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch, 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Fenchel-Lachs-Suppe
35min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min