Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln, gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch, 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Fenchel-Lachs-Suppe
35min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min