Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln, gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch, 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Apfel-Suppe mit Hühnerbrust
40 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Spinat-Kartoffel-Suppe mit Eierstich
45 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min