Erbsen-Fenchel-Suppe

Erbsen-Fenchel-Suppe

4.4 67 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Knoblauchzehen
    2
  • Blattpetersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Wasser
    800 g
  • Hühnerbrühe (für 0,5 l)
    2 Würfel
    2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
  • Sternanis
    2
  • Fenchelknollen (500 g)
    2
  • Kartoffeln gewürfelt
    200 g
  • Erbsen, TK
    100 g
  • Kondensmilch 4 % Fett
    40 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zucker
    2 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 5 g
Kalori 298 kJ / 71 kcal
Yağ 1 g
Lif 5 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...