Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2350 kJ / 561 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 dk
Steinpilz-Risotto
40 dk
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Fenchel-Risotto
35 dk
Risotto mit Spargel und Mangold
45 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 dk
Risotto mit Basilikum
40 dk
Weizen Risotto mit Champignons
35 dk
Rucola-Risotto
35 dk
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 dk
Erbsen-Risotto
50 Min