Spinat-Risotto mit Safrancreme

Spinat-Risotto mit Safrancreme

3.6 68 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

Safrancreme
  • Crème fraîche
    200 g
  • Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
    2 Dosen
  • Salz
    ¼ TL
Spinatrisotto
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Risottoreis
    400 g
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Wasser
    850 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 11 g
Kalori 2350 kJ / 561 kcal
Yağ 20 g
Lif 3.3 g
Karbonhidrat 83 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...