Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2350 kJ / 561 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Erbsen-Risotto
50min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Fenchel-Risotto
35min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Cremige Polenta
45min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Fenchel-Risotto
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Rucola-Risotto
35min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min