Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Gazpacho Andalusia
40min
Lachsfrikadellchen mit süß-saurem Gurkengemüse
50 min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Caponata-Crostini
4 Std. 40 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Focaccine
2 Std.
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Pasta e Fagioli
35min