Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Tapenade
5 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 dk
Libanesisches Fladenbrot
3h 20min
Sauce alla Puttanesca
25min
Za´atar-Brot
1h 40min
Tomaten mit Tabbouleh
50min
Focaccia Tonnata
1sa 30 dk
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 dk
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 dk
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h