Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Ofen-Tomaten im Honigsud
45 Min
Rhabarber-Chutney
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2 godz. 15 min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1h 15min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Zabaglione al Prosecco
15min