Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Steirische Fischsulz
7 Std.
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 dk
Kumquat-Karambole-Konfitüre
25 dk
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Cassis-Rotwein-Birnen
24sa
Lachscreme mit Endiviensalat
2sa
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Balsamico-Feigen
40 dk
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min