Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Lemon Curd
1h
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Rhabarber-Trifle
20min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Erdbeerchutney
35 Min
Sardische Joghurtcreme
9h
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Zabaglione
15min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45min