Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 179 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1u. 10min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4sa 30 dk
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5u. 20min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 Min
Salbei-Kartoffelpüree
45 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min