Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 179 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Orangen-Curry-Dressing
10 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45min