Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 179 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Verde
10 min
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Orangen-Curry-Dressing
10 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min