Hayat sürprizlerle dolu

İster kendinize, ister dört kişilik bir aileye, isterseniz de spontane bir akşam yemeği için yemek yapıyor olun, Test edilmiş porsiyonlanmış tariflerimiz size rehberlik edecektir! Test edilmiş porsiyonlanmış tarifler, tarif geliştirme ekiplerimiz tarafından ustalıkla test edilerek size Thermomix® başarı garantisi verir. Test Edilmiş porsiyonlanmış tariflerle, garantili mükemmel porsiyonları servis edebilmeniz için miktarlar konusunda tahminde bulunma zorluğunu ortadan kaldırdık!

Aşağıdaki Test edilmiş porsiyonlanmış tarif tavsiyelerimize göz atın ve kusursuz servis miktarına doğrudan geçiş yapın! Daha fazla porsiyonlama seçeneğine ulaşmak için tarif detayları sayfasındaki "servis miktarı" butonuna tıklamanız yeterli.

Lezzetli ana yemekler

Kahvaltıda ne var?

Tatlılar

Porsiyon miktarı size uygun değil mi?

Mutfakta size yol gösterelim! Otomatik olarak uyarlanan porsiyonlanmış tarifler, porsiyon sayısını özelleştirmenize ve bunları, Oluşturulan tariflere kaydetmenize imkan tanır.

Lütfen unutmayın: Otomatik olarak uyarlanan porsiyonlaşmış tarifler Thermomix®'in başarı garantisi kapsamında değildir. Porsiyon sayısını ayarlamak için otomatik uyarlama işlemini kullanıyorsanız pişirmeye başlamadan önce tarifi dikkatlice inceleyin.
Daha fazla bilgi edinin

Ekmekler ve hamur işleri

Başlangıçlar, Salatalar ve Mezeler

Soslar

Daha fazla lezzetli tarifi Cookidoo®'da keşfedin

KEŞFET