Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 190 g su, ılık
- 320 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 2 diş sarımsak, küçük parçalara bölünmüş
- 250 g taze ot karışımı ve yeşillik karışımı (örneğin ısırgan otu, pazı, nane ve/veya dereotu), sadece yaprakları, irice doğranmış (4 cm)
-
250
g lor peyniri
veya 250 g beyaz peynir - 30 g zeytinyağı, kızartmak için ekstra zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Hatay Kömbesi
1 Std. 10 Min
Sebzeli Galette
1h 30min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Entekke Böreği
40min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40min
Siyah Zeytin Ezmesi
50min
Köy Ekmeği
2h
Patates ve Havuç Püresi
45min
Çiğ Börek
1 Std. 10 Min
Mercimek Köftesi
2h
Kaşarlı Pide
1h 45min
Elmalı Kurabiye
1h 15min