Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g şeker
- 100 g espresso, demlenmiş ve soğutulmuş
- 1 tk limon suyu (bk. Öneriler)
- 30 g tereyağı, soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g krema, en az %30 yağ içeren
- 1000 g su
- 1 yk sirke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 254 g
- Yağ
- 66 g
- Doymuş Yağ
- 45 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 110 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Medovik
3h 30 min
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.
Brezilya Limonatası
10p
Sebzeli Galette
1h 30min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Bademli Karamel Şekerlemesi
1 Std. 45 Min
Glazür
10p
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Beşamel Sos
15 Min
Karamel Sos
1h 30min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2h 45min
Profiterol
2 Std. 15 Min