Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı karamel sos
- 1090 g su
- 300 g şeker
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz tarçın
- 3 tutam toz muskat
- 5 kakule, tane
- 1 yıldız anason
- 1 yk sirke
Mini muzların pişmesi
- 12 muz, yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)
- 2 - 3 yk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2810.5 kJ / 671.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 154.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 5.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acı Biberli Kek
2h
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Değerlendirme yok
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Espressolu Karamel Sos
45 Min
Meyveli Labne
10min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Donmuş Meyve Püresi 2
Değerlendirme yok
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1sa
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2h
Çikolata Sosu (Şurup)
20 Min