Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı karamel sos
- 1090 g su
- 300 g şeker
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz tarçın
- 3 tutam toz muskat
- 5 kakule, tane
- 1 yıldız anason
- 1 yk sirke
Mini muzların pişmesi
- 12 muz, yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)
- 2 - 3 yk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2810.5 kJ / 671.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 154.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 5.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 Std. 55 Min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Sebzeli Galette
1h 30min
Rendelenmiş Patates Pancake
Değerlendirme yok
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5 Min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 Min