Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı karamel sos
- 1090 g su
- 300 g şeker
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz tarçın
- 3 tutam toz muskat
- 5 kakule, tane
- 1 yıldız anason
- 1 yk sirke
Mini muzların pişmesi
- 12 muz, yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)
- 2 - 3 yk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2810.5 kJ / 671.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 154.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 5.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 godz. 20 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 godz.
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2sa
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 Min
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6 Std. 15 Min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 Min
Avokadolu Mayonez
15 dk
Çiğ Köfte
1h 45 min
Çilek ve fındık sütlü shake
10 Min