
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g süt, hamurlara sürmek için ekstra süt
- 100 g krema, en az %30 yağ içeren
- 50 g toz şeker
- 25 g yaş maya, ufalanmış
- tereyağı, kabı yağlamak için
- 500 g un, tezgaha serpip ellerinizi unlamak için ekstra un
- 2 yumurta
- 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 683 kJ / 161.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 127.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Yoğurtlu Ekmek
3j
Sütlü Ekmek
2h 35min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 godz. 55 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min