Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Karbonhidrat
- 181.3 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2521.9 mg
Alternatif tarifler
Basmati Pilavı
1 Std.
Etli Fajita
40min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1 Std. 20 Min
Gazpacho
10 Min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Beze (Mereng)
2h