Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Balık ve Hamur
-
taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)15 g
-
su250 g
-
2 tk kuru mayataze maya ufalanmış20 g
-
un500 g
-
tuz3 tk
-
limon dilimler halinde kesilmiş½
-
levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)1000 g
Pirinç
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı30 g
-
su500 g
-
beyaz şarap500 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 yk
-
pirinç, uzun taneli350 g
-
fındık parçalara bölünmüş15 g
-
dolmalık fıstık, çiğ15 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz15 g
-
badem parçalara bölünmüş15 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2521.9 mg
Protein
70.5 g
Kalori
5540.8 kJ /
1324.3 kcal
Yağ
23.4 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Karbonhidrat
181.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1sa 30 dk
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 dk
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2sa
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
3sa
Zencefilli Salata Sosu
10 dk
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1sa 20 dk
Kahveli Trüf Çikolata
2sa 50 dk
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 dk