Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g su
- ¼ küp yaş maya (10g), ufalanmış
- sıvı yağ, kaseyi ve fırın kabını yağlamak için
- 350 g un, serpmek için ekstra un
- 150 g çavdar unu
- 100 g yoğurt
- 2 tk tuz
- 1 tk bal
- 1 tk kabartma tozu
- 2 yk elma sirkesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baget ekmek
3u. 45min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min