Cihazlar ve Aksesuarlar
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Fırınlanmış Sebzeler
-
bebek patates kabukları soyulmamış, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş450 g
-
kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)200 g
-
kiraz domates en büyük boy200 g
-
kültür mantarı ikiye bölünmüş150 g
-
soğan halkalar halinde dilimlenmiş (5-7 mm)80 g
-
zeytinyağı40 g
-
250 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)kaliforniya biberi istediğiniz bir renk, parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm)250 g
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
1 - 1 ½ tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)Provencal Baharat Karışımı1 tk
Bonfilelerin Pişmesi
-
dana bonfile 4 parça (her biri 180 g)720 g
-
tuz½ tk
-
karabiber¼ tk
-
zeytinyağı2 - 2 ½ yk
Taze Otlu Hollandez Sos ve Sunum
-
karışık taze ot (maydanoz, fesleğen, dereotu), sadece yaprakları15 - 20 g
-
su20 g
-
limon suyu10 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş, (yumuşak)175 g
-
yumurta sarısı4
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz¼ tk
-
karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1153.1 mg
Protein
49.9 g
Kalori
4974.1 kJ /
1188.9 kcal
Yağ
85 g
Lif
21.9 g
Doymuş Yağ
37.7 g
Karbonhidrat
70.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1sa 50 dk
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 dk
Sarımsaklı Salata Sosu
5 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 dk
Margarita
10 dk
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 dk
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 dk
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk