
Cihazlar ve Aksesuarlar
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Fırınlanmış Sebzeler
-
bebek patates kabukları soyulmamış, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş450 g
-
kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)200 g
-
kiraz domates en büyük boy200 g
-
kültür mantarı ikiye bölünmüş150 g
-
soğan halkalar halinde dilimlenmiş (5-7 mm)80 g
-
zeytinyağı40 g
-
kaliforniya biberi istediğiniz bir renk, parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm)250 g
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
Provencal Baharat Karışımı1 tk
Bonfilelerin Pişmesi
-
dana bonfile 4 parça (her biri 180 g)720 g
-
tuz½ tk
-
karabiber¼ tk
-
zeytinyağı2 - 2 ½ yk
Taze Otlu Hollandez Sos ve Sunum
-
karışık taze ot (maydanoz, fesleğen, dereotu), sadece yaprakları15 - 20 g
-
su20 g
-
limon suyu10 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş, (yumuşak)175 g
-
yumurta sarısı4
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz¼ tk
-
karabiber1 tutam
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1188.9 kcal /
4974.1 kJ
Protein
49.9 g
Yağ
85 g
Karbonhidrat
70.2 g
Lif
21.9 g
Doymuş Yağ
37.7 g
Sodyum
1153.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Çilekli Cin Fizz
10 dk
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Sebzeli Karides
40 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 dk
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Körili Tavuklu Wrap
50 dk
Sıcak Şarap
15 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Bolonez Sos
1sa 5 dk