Cihazlar ve Aksesuarlar
Bol Baharatlı Fırında Çipura
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
çipura, bütün her biri yakl. 400 g, ayıklanmış, temizlenmiş2 adet
-
limon½
-
toz kimyon2 tk
-
karabiber½ tk
-
pul biber3 tk
-
soğan dörde bölünmüş65 g
-
zencefil çok ince doğranmış, bk. Öneriler1 yk
-
sarımsak çok ince doğranmış, bk. Öneriler2 tk
-
toz zerdeçal½ tk
-
zeytinyağı30 g
-
kırmızı soğan dilimlenmiş, süslemek için
-
tuz serpmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1218 mg
Protein
40.4 g
Kalori
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Yağ
13 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Sıvı Karamel
35 dk
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 dk
Buharda Tahinli Tatlı
45 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 dk
Etli Taze Fasulye
1sa 10 dk
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
1sa 10 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 dk
Orman Kebabı
1sa