Cihazlar ve Aksesuarlar
Bol Baharatlı Fırında Çipura
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
çipura, bütün her biri yakl. 400 g, ayıklanmış, temizlenmiş2 adet
-
limon½
-
toz kimyon2 tk
-
karabiber½ tk
-
pul biber3 tk
-
soğan dörde bölünmüş65 g
-
zencefil çok ince doğranmış, bk. Öneriler1 yk
-
sarımsak çok ince doğranmış, bk. Öneriler2 tk
-
toz zerdeçal½ tk
-
zeytinyağı30 g
-
kırmızı soğan dilimlenmiş, süslemek için
-
tuz serpmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1218 mg
Protein
40.4 g
Kalori
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Yağ
13 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 dk
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 dk
Sebzeli Karides
40 dk
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 dk
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1sa
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
20 dk
Kısır
30 dk
Orman Kebabı
1sa