
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bol Baharatlı Fırında Çipura
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
çipura, bütün her biri yakl. 400 g, ayıklanmış, temizlenmiş2 adet
-
limon½
-
toz kimyon2 tk
-
karabiber½ tk
-
pul biber3 tk
-
soğan dörde bölünmüş65 g
-
zencefil çok ince doğranmış, bk. Öneriler1 yk
-
sarımsak çok ince doğranmış, bk. Öneriler2 tk
-
toz zerdeçal½ tk
-
zeytinyağı30 g
-
kırmızı soğan dilimlenmiş, süslemek için
-
tuz serpmek için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
297.5 kcal /
1249.8 kJ
Protein
40.4 g
Yağ
13 g
Karbonhidrat
3.6 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Sodyum
1218 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Kuru Fasulye
10sa
Rendelenmiş Patates Pancake
55 dk
Dana Etli Bolonez
45 dk
Kabak Tatlısı
7sa
Bitter Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 dk
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1sa
Kuru Patlıcan Dolması
1sa 30 dk
Kısır
30 dk