Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Garam Masala
50 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Chicken in Yoghurt
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Carrot and Coconut Salad
5min
Keralan Fish Curry
30 min