Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Chicken Saag
50 Min
Keralan Fish Curry
30min