Makaron z ciecierzycy z sosem dyniowym z fetą

4.3 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
1 porcja

Malzemeler

  • 150 g dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 50 g sera feta pokrojonego na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 1000 g wody
  • 1 łyżeczki soli
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 80 g makaronu, suchego z roślin strączkowych, np. z ciecierzycy
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta chili, mielonego (isteğe bağlı)
  • ½ łyżki orzechów włoskich, łuskanych posiekanych

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 1266.8 mg
Protein 22.3 g
Kalori 2383.6 kJ / 569.7 kcal
Yağ 14.8 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 87.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...