Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
TM5 TM6

Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 oz light soy sauce, gluten free
  • 3 oz honey
  • 1 inch fresh ginger, peeled
  • ½ oz lime juice
  • 18 oz fresh salmon fillet
  • 2 ½ oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • 35 oz water
  • 7 oz frozen edamame
  • 2 English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion, thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds, toasted

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2130 kJ / 510 kcal
Protein
37.8 g
Karbonhidrat
39.5 g
Yağ
22.5 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Lif
5 g
Sodyum
640 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler