Schweinebäckchen-Ragout mit Morcheln

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Schweinebäckchen in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Öl
    50 g
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Cognac
    30 g
  • 5-Gewürze-Pulver
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Worcester-Sauce
    5 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    420 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Morcheln, frisch
    100 g
    30 g Morcheln, getrocknet, nach Packungsangabe vorbereitet
  • Erbsen, TK (isteğe bağlı)
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1204.3 mg
Protein 21.4 g
Kalori 1555.5 kJ / 371.8 kcal
Yağ 25.6 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...