Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 622 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 528 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Kalbsleber venezianisch
40min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min.
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30 min.
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Ossobuco
1sa 20 dk
Ochsenbäckchen
5 Std.
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5ωρ. 20 λεπτ.
Wildragout
1 godz. 15 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 godz.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min