Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Rindfleisch, ohne Knochen, am Stück
- 150 g Champignons, in Scheiben
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
25
g Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 25 g Tomatenmark
- 80 g Rotwein, trocken
- 80 g Wasser
- Petersilie zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1377 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 75 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 Std. 25 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Schweinebauch anbraten
15 Min
Bratenpaste
3h
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Winzertopf
2 godz. 40 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h