Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan, kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (isteğe bağlı)
- susam tohumu, beyaz, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 652.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erik Clafoutis
Nessuna valutazione
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nessuna valutazione
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nessuna valutazione
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nessuna valutazione
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10p
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Haşlanmış Bulgur
25min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min