Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan, kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (isteğe bağlı)
- susam tohumu, beyaz, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 652.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Donmuş Meyve Püresi - 1
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35p
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1h 15min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Bircher Müsli
12h 10min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min