Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g tulum peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g ceviz
- 10 adet fesleğen yaprağı
- 3 dal maydanoz yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı
- 250 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 200 g pilavlık bulgur
- 500 g su
- 1 ½ tk ev yapımı sebze bulyon (bk.öneri) (isteğe bağlı)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 100 g haşlanmış nohut
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 10037 kJ / 2399 kcal
- Protein
- 74 g
- Karbonhidrat
- 180 g
- Yağ
- 143 g
- Lif
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muzlu Hurmalı Badem Sütü
15 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Soslu Tavuk Köftesi
50 Min
Mercimek musakka
2h 20min
İmam Bayıldı
1h
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 Std. 15 Min
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20 min