Cihazlar ve Aksesuarlar
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
diş sarımsak damak tadına göre1 - 2
-
ceviz süslemek için ekstra ceviz160 g
-
leblebi sarı, kavrulmuş40 g
-
pul biber (isteğe bağlı)½ tk
-
su600 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (3-4 cm)400 g
-
süt damak tadına göre50 - 60 g
-
süzme yoğurt damak tadına göre40 - 50 g
-
tuz damak tadına göre¾ - 1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
toz kişniş (isteğe bağlı) damak tadına göre2 - 3 tutam
-
karışık taze ot süslemek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
17.6 g
Kalori
1309 kJ /
313 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
4.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glütensiz lezzetler
35 Tarif
Türkiye
Türkiye
Ramazan'a özel sağlıklı tarifler
30 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Taze İç Bakla Humusu
50 dk
Acı Biberli Sebze
1sa 5 dk
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 dk
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 dk
Pina Colada Sorbe
30 dk
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3sa 20 dk
Mutabbal
10 dk
Otlu Peynir Ezmesi
20 dk
Cevizli Kereviz Salatası
10 dk
Çerkez Tavuğu
1sa
Humus
1sa