Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 160 g ceviz, süslemek için ekstra ceviz
- 40 g leblebi, sarı, kavrulmuş
- ½ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 600 g su
- 400 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 - 60 g süt, damak tadına göre
- 40 - 50 g süzme yoğurt, damak tadına göre
- ¾ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 2 - 3 tutam toz kişniş, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- karışık taze ot, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Ali Nazik
1h 10min
Krem Karamel (Flan)
2h 45min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Žádné hodnocení
Doğranmış sarımsak
Žádné hodnocení
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4 Std. 25 Min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Taze İç Bakla Humusu
50min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1h 30min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Çerkez Tavuğu
1h