Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 14.65 g
- Yağ
- 13.96 g
- Lif
- 1.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Bígaros al vapor de algas
30 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Mariscada
3 Std. 30 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Rape en salsa americana
1 Std.