Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 14.65 g
- Yağ
- 13.96 g
- Lif
- 1.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chipirones rellenos
1h 10min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Calamares encebollados
1h
Almejas a la marinera
30min
Cangrejos de río en salsa
30min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Codornices en escabeche de boletus
25hod.
Chipirones a la marinera
25min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Tigres
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Arroz con bogavante
1h