Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2369 kJ / 567 kcal
- Protein
- 72.39 g
- Karbonhidrat
- 0.29 g
- Yağ
- 30.68 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Bígaros al vapor de algas
30min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Almejas a la marinera
30min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Cangrejos de río en salsa
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min