Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 962 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min
Zoodle-Suppe
40 min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Low-Carb-Blumenkohl-Hähnchen-Curry
45 min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 min
Asiatische Hühnersuppe
1 godz.
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min