Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 962 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Enchilada-Suppe mit Hähnchen und Tortilla-Chips
30min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Chili con Chorizo
30min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 godz. 30 min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Asiatische Hühnersuppe
1 godz.
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 min
Cashew-Hähnchen
40min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 godz. 15 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 godz. 30 min