Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zucchini, Enden abgeschnitten, ggf. halbiert
- 150 g Aubergine, klein, halbiert
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Zitronenschale, gerieben
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 80 g Cherry-Tomaten
- 4 - 6 Zweige Thymian
- 400 g Pangasiusfilets, in 2 Stücken (à 200 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2532 kJ / 605 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1162 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 Min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 Min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 Min
Low-Carb-Nudeln mit Hähnchen und Asia-Gemüse
40min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45 Min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 Min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min
Lachs-Curry
25 min