Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g taze iç bakla
- 590 g su
- soğuk su, mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
- 35 - 45 g tahin
- 3 tk limon suyu
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam kimyon (isteğe bağlı)
- 45 g zeytinyağı
- 20 - 30 g dereotu, dilimlenmiş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 4560.2 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 41.8 g
- Sodyum
- 1373.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Zeytinyağlı Fava
35 min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Dana Etli Bolonez
45 min
Kremalı Viski Likörü
15min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1 Std.
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 min
Long Island Ice Tea
Değerlendirme yok
Humus
1 Std.