Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g taze iç bakla
- 590 g su
- soğuk su, mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
- 35 - 45 g tahin
- 3 tk limon suyu
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam kimyon (isteğe bağlı)
- 45 g zeytinyağı
- 20 - 30 g dereotu, dilimlenmiş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 4560.2 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 41.8 g
- Sodyum
- 1373.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole
15 min
Domatesli Focaccia
3 Std.
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 godz. 15 min
Et Bulyon
45 Min
Vişne Likörlü İskoç Çayı
Değerlendirme yok
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Basit Granola
25 min
Long Island Ice Tea
Değerlendirme yok
Tavuklu Keşkek
1 Std. 20 Min