Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze İç Bakla Humusu
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 5 porsiyon
Sodyum
1373.6 mg
Protein
47.2 g
Kalori
4560.2 kJ /
1089.9 kcal
Yağ
69.9 g
Lif
41.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
99.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 dk
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 dk
Avokadolu Enginar
3sa 45 dk
Acı Biberli Sebze
1sa 5 dk
Pancarlı Peynirli Ezme
15 dk
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 dk
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Değerlendirme yok
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 dk
Kuru Domatesli Tereyağı
5 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 dk
Humus
1sa