
Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze İç Bakla Humusu
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Besin Değeri şuna göre 5 porsiyon
Kalori
1089.9 kcal /
4560.2 kJ
Protein
47.2 g
Yağ
69.9 g
Karbonhidrat
99.3 g
Lif
41.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Sodyum
1373.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye

Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye