Cihazlar ve Aksesuarlar
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Hazırlık 50 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)1 pinch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
54 g
Kalori
3617 kJ /
864 kcal
Yağ
51 g
Lif
6.9 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1sa
Swedish Meatballs with Gravy
30 dk
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1sa
Chicken and Bulgur Soup
40 dk
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 dk
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2sa
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 dk
Browned Pork Rice
1sa
Butternut Squash and Ginger Soup
Değerlendirme yok
Tomato Soup
40 dk
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 dk
Creamy Butter Chicken
1sa