Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
veya ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 6.9 g
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Değerlendirme yok
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Lemon Caper Aioli
10min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6hod. 15min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Crêpes Suzette
1h 20min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min