Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 387.8 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2sa 20 dk
Smoked salmon mousse
5min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Aïoli
5min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Oysters with Lime Granita
15min
Lobster Bisque
1u. 50min
Leek and smoked salmon dip
55min
Creamed Spinach
30min
Chicken Liver Pate
25min