Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 387.8 mg
Alternatif tarifler
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Creamed Spinach
30min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min