Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 51.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 693.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Roasted Potato Salad
1h
Steak au Poivre
20min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
Chicken Fricassee
50min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Thanksgiving Gravy
20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
French Onion Soup
1h 10 min