![Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0cb292c16def2da79eff5dd50b83839e/Derivates/d7e000a76bb99af9d5a82774c8ea3b97de2b0f76.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 51.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 693.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky Toffee Puddings
1h
Steamed Cod Over Greens
40 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Kedgeree
45 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2sa
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2sa
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2sa
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min