Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 51.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 693.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Chocolate Mousse
3h 20min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Creamed Spinach
30 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Basil Peach Sorbet
10 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min