Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1514 mg
Alternatif tarifler
Thai red chicken curry and rice
40min
Garlic and sage mash
30min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Crayfish pâté
4h 45min
Porcini mushroom risotto
35min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Seafood bisque
1h 10min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h