Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1514 mg
Alternatif tarifler
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min