Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1514 mg
Alternatif tarifler
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ube nut pie
5h 10 min
Bananas with spiced caramel sauce
1hod. 50min
Gochujang seafood risotto
1h
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Squid ink pasta
1h
Liver cake
1hod. 50min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min