Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1665.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Chinese greens
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Pork with black bean sauce
30min
Quick prawn stir-fry
20 min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Mini pad Thai frittatas
40min