Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 vanilla pod
- 500 g milk
- 30 g dark rum
- 10 g vegetable oil
- 200 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 30 g Dutch cocoa powder
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- butter, melted, to brush
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 639.7 kJ / 152.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 33.9 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Mini chocolate bundts
45 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Ham and cheese canelé
49h
Edna's lemon curd teacake
40 min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min