Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13 g
Kalori
1685 kJ /
403 kcal
Yağ
20 g
Lif
3.2 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ratatouille
40 dk
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 dk
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12sa 50 dk
Orange curry dressing
10 dk
Fruit Ice Cream
5 dk
Tomato rice
30 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Chopped vegetable salad
10 dk
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1sa 15 dk
Squid and Shrimp Risotto
1sa
Noodle soup
35 dk
Stuffed vegetables
1sa 20 dk