![Risotto with Parmesan cheese Risotto with Parmesan cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7E71A7E-12A2-4938-91B2-5CA30477DB17/Derivates/8b391d77-5cb4-47c6-86f6-0e39ee33855c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Béchamel sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 menit
Banana Bread
1 godz. 50 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Beef Stroganoff
1j
Whisked egg whites
5 menit
Risotto with Parmesan cheese
30min
Hot dogs
35min
Quiche Lorraine
50min