Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min