![Lotus Leaf Glutinous Rice Lotus Leaf Glutinous Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FC78BF6-EF84-4EA9-8E42-3311AE8FA327/Derivates/0ce93680-9402-4836-978b-58110793633f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g fresh ginger
- 150 g chicken thigh, with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 3 tbsp light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ¼ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 2100 g water
- 300 g glutinous rice, soaked for 2 hours, rinsed
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder
- 2 garlic cloves
- 30 g shallots
- 40 g cooking oil, plus extra for greasing
- 10 g dried shrimp, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)
- 15 g Chinese dried mushrooms, soaked to soften, cut in halves
- 2 lotus leaves, soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves
- 2 salted egg yolks, cut in halves (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min