Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g fresh ginger
- 150 g chicken thigh, with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 3 tbsp light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ¼ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 2100 g water
- 300 g glutinous rice, soaked for 2 hours, rinsed
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder
- 2 garlic cloves
- 30 g shallots
- 40 g cooking oil, plus extra for greasing
- 10 g dried shrimp, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)
- 15 g Chinese dried mushrooms, soaked to soften, cut in halves
- 2 lotus leaves, soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves
- 2 salted egg yolks, cut in halves (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Mapo tofu
15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Hakka Yam Abacus
20min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min