Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ oz oil, divided
- 2 garlic cloves, divided
-
18
oz pork loin, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided
veya 18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided - 4 - 6 pinches sweet paprika, divided
- 7 oz carrots, cut into pieces
- 7 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 11 oz wild rice, pilaf blend
- 1 oz tomato paste
- 25 oz water
- ½ tsp ground cumin
- ground black pepper, to season, to taste
- 1 ½ oz pitted prunes
- 1 sprig fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2917 kJ / 696 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 181 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Holiday Brisket
6h 55min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min