Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 898 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Summer seafood soup
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Homemade Fish Ball Soup
2h