Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 898 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15 menit
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Hakka Yam Abacus
20 min
Sweet and sour pork ribs
40 menit
Salted Fish Pork Belly
30min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min