Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 898 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Yam Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min