Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 120 g brown onions, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g unsalted butter
- 1000 g green lip mussels or black mussels
- 180 g dry white wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1980 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 779 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Herby potato salad with crisp topping
50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Squid ink pasta
1hod.
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.
Orange liqueur zabaglione
15min
Raspberry chiffon cake
5h 15 min
Festive lobster pâté
4h 45min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Seafood bisque
1hod. 10min