Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g fresh parsley, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 25 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 600 g liquid vegetable stock, hot
- 1 dried bay leaf
- 1 pinch saffron
- 1 pinch ground cayenne pepper (optional)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 500 g frozen mixed seafood, (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted
- 70 g unsalted butter, diced (1 cm)
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1982.8 kJ / 473.9 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 296.1 mg
Alternatif tarifler
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min