Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g fresh parsley, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 25 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 600 g liquid vegetable stock, hot
- 1 dried bay leaf
- 1 pinch saffron
- 1 pinch ground cayenne pepper (optional)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 500 g frozen mixed seafood, (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted
- 70 g unsalted butter, diced (1 cm)
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1982.8 kJ / 473.9 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 296.1 mg
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki with Feta
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Mushroom Risotto
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Monkfish and prawn soup
1h
Fish Stew
45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Prawn Saganaki
35min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min