Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g de cassonade
- 70 g de miel
- 40 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée d'épices à pain d'épices
- 1 étoile de badiane
- 220 g de poires Williams, détaillées en dés
- 50 g de raisins secs
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 449.9 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney à la mangue
4h
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Chutney d'abricots
4h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45min
Chutney de figues
4h