![Choux craquelins au gianduja Choux craquelins au gianduja](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4af30b0fa9c1819243b1616da43eff27/Derivates/20466f79224c170be3ad80fb4ddb5863d74edd23.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
- 180 g de chocolat gianduja
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Réalisation des craquelins
- 40 g de farine
- 50 g de cassonade
- 40 g de beurre, en morceaux
- 8 g de cacao en poudre non sucré
Réalisation de la pâte à choux
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2-3 œufs)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 39 g
Alternatif tarifler
Fraisier
15 godz.
Praliné maison rapide
1 Std.
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Chocolat liégeois
4h 30 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Praliné
30 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Entremets Passion et mangue
12 Std. 30 Min
Brioches italiennes
3h 15min
Sablés viennois
45 Min