Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 30 g
Alternatif tarifler
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Entremets Passion et mangue
12hod. 30min
Pâte de pistaches
20min
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1 godz. 35 min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3 godz. 40 min
Dôme de fruits en gelée
3j 20 menit
Pannacotta à la cerise
3 godz. 30 min
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Mousse aux 3 chocolats
5 Std. 40 Min
Entremets façon tiramisu
5 Std.