Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 30 g
Alternatif tarifler
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Cheesecake aux speculoos
1h
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55 min
Crème dessert aux speculoos
6ωρ. 20 λεπτ.
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
1h 35min
Iles flottantes à la pistache
1h
Crème à la fraise et au yaourt
3 godz. 20 min
Puits de meringue à l'orange
4h 40 min
Pannacotta aux fruits rouges
3 godz. 25 min
Entremets Passion et mangue
12h 30 min