Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
veya 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (isteğe bağlı)
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- farine de blé, pour le travail
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 26.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche feuilletée tressée
17u. 45min
Brioche à la mie filante
1h 45min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Pâte à pizza
1h
Couronne de l'Avent
1h
Purée mousseline
40min