Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hindistan cevizi tozu, sultan lokumlarını kaplamak için
- 500 g süt
- 175 g şeker
- 125 g irmik
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 tk şekerli vanilin
- 100 g krema
- fındık, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 15541 kJ / 3712 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 316 g
- Yağ
- 261 g
- Lif
- 45 g
Alternatif tarifler
Tuzlu Kurabiye
1h
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3h 20 min
Portakallı Lokum
26h 50min
Damla Sakızlı Lokum
26h 50min
Etsiz Çiğ Köfte
50 min
Fındıklı Lokum
27sa 5 dk
Keşkül
3h 20 min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26h 50min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3h 25min
Elmalı Tart
1h
Ayva Tatlısı
3 Std.
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26h 50min